Algemene voorwaarden

Creative Commons
Tenzij anders vermeld is op de inhoud van deze website de Creative Commons CC BY-NC-ND (naamsvermelding - niet commercieel - geen afgeleide werken) verklaring van toepassing. Deze houdt in dat u debatten kunt downloaden, hergebruiken en delen, zolang de debatten intact blijven en niet commercieel gebruikt worden. Daarnaast moet de Tweede Kamer worden vermeld als maker van het werk. En tenzij bij of in een bepaald onderdeel (bijvoorbeeld een foto of een document) staat aangegeven dat op dat onderdeel een auteursrechtelijke uitzondering van toepassing is. Lees meer over de Creative Commons-licenties.

De foto's op Debat Gemist zijn niet rechtenvrij en mogen niet door derden worden gebruikt. Toestemming voor elk gebruik van fotomateriaal op de site kan worden verkregen via de Dienst Communicatie dan wel via de fotografen, via redactie@tweedekamer.nl.

Fotografie
Hans Kouwenhoven.

Indien u vragen heeft over deze verklaring ten aanzien van het gebruik van de informatie en de gegevens op deze website, kunt u contact met ons opnemen.